KryesoreTë fundit

Të shtunën premiera e filmit “HESHTJA VRET” në Bujanoc

Premiera e projektit filmik “HESHTJA VRET” do të mbahet diten e premte ( 10.06.2023) në shtëpinë e kulturës në Bujanoc, dule filluar nga ora 19:00, përcjell Ministria e Lajmeve

Hyrja do të jetë e lirë, ju mirêpret ekipi realizues Coloseum Produktion.

Hyrja e lirë, ju mirëpret ekipi realizues i organizatës Coloseum produktion.

Projekti mbështet finaciarisht nga Qeveria e Kosovës dhe Këshilli Kombëtar Shqiptar

https://www.facebook.com/787564106/posts/10159972120399107/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v