Të fundit

Arifi: Organi përkohshëm rrugë e gabushme,kjo është mundësi për të çuar SNS’in në opozitë

Pas dorëheqjes së kryetarit të kuvendit komunal të Preshevë Sami Salihut njëherit dhe largimi nga koalicioni i Lëvizjes për Reforma me Alternativën për Ndryshim, aktivisti i shoqërise civile Valon Arifi i ka thënë televizionit Aldi se pretendimi për të shkuar ne organ të përkohshëm është rrugë e gabuar e cilit do subjekt qoftë,veqmas atyre opozitare.

“Ideja për të shkuar ne zgjedhje të parakohëshme rrjedhimisht në organ të përkohëshm është e gabuar” është shprehur Arifi.

“Besoj që partit politike në Preshevë mund të arrijm nje rikonfigurim të ri për një “qeverisje teknike” deri ne dhjetor të vitit të ardhshëm atëher edhe kur përfundon mandati katërvjeqar i kësaj legjislature,ndryshe edhe është krijuar mundësia për ta rrit numrin e komunave në Serbi ku SNS’i është opozite” ka theksuar Valon Arifi për RTV Aldin