Kryesore

Ministrat e Qeverisë Kurti të shtunën do t’i bëjnë vizit Luginës së Preshevës

Ministra te kabinetit qeveritar të Kosovës, me 27 nëntor do t’i bëjnë vizit Luginës së Preshevës.

Delegacioni i Kosovës, do të përbëhet nga ministrat Liburn Aliu, Arbërie Nagavci, Hekuran Murati dhe Jetish Jashari, nga zyra ndërlidhëse e Kosovës në Beograd.

Sipas ttë dhënave që ka siguruar Lajmi-AL, ministrat përvec me përfaqësuesit institucional dhe politik do ti bëjnë vizitë edhe sh. m “Sezai Surroi” në Bujanoc.

Fillimisht vizitën do ta nis8n në komunën e Medvegjës, për të vazhduar në Bujanoc dhe përmbylljen në komunën e Preshevës.