Showbiz

Fifit i bie të fikt në emision LIVE

Këngëtarja kosovare, Fifi u ndje shumë keq në një bisedë që kishte me panelisten, Balina.

Fifi në bisedë e sipër i kërkoi Arbana Osmanit që ta lë shtëpinë.

“Une mejëherë e lë shtëpinë, unë nuk do të ndërhyj në dashurinë e dikujt, Arbana dua ta lë shtëpinë menjëherë”, tha Fifi dhe i bie të fikt