KryesoreShowbiz

Rita ora ka shkëlqyer mbrëmë në stadiumin “Stamford Bridge” të Londrës

Ministia Lajmeve ju sjell disa fotografi nga performanca e mbrëmshme e Rita Orës, në stadiumin “Stamford Bridge” të Londrës.
Fondet e kësaj ngjarje do të shkojnë për bamirësi.

Rita, që është Ambasadore e Unicefit, foli edhe për Kosovën: “Takimet me fëmijët dhe familjet e vendit ku linda ishin të veçanta. Puna që bën Unicefi për t’i mbështetur, më kanë bërë më të vendosur se kurrë, që ta shfrytëzoj pozitën time për mbështetje dhe për fushata bamirësie”, tha Rita.