Kryesore

Arrestohet një qytetar nga Bujanoci, i dyshuar për shitje të lëndëve narkotike

Prokuroria Ushtarake në Vranjë sot në mëngjes ka urdhëruar ndalimin e B.E nga Luçani afër Bujanocit për veprën penale të prodhimit dhe shpërndarjes së paligjshme të narkotikëve nga neni 246 paragrafi 1. Kodi Penal.

I dyshuari mbrëmë rreth orës 21:30 në Lluçan i ka shitur B. N. nga Vranja një pako me 3.64 gram kokainë, për të cilën B. N. i ka paguar 145 euro. Nga kontrolli i shtëpisë së të dyshuarit në Lluçan u gjetën edhe 24,87 gramë kokainë dhe 4,40 gramë kanabis.

I dyshuari B.E është arrestuar pasi i ka shitur kokainë B.N-së nga Vranja dhe gjatë kontrollit në shtëpinë e tij janë gjetur gjithsej 28.27 gram kokainë dhe 4.40 gram kanabis.

Ky arrestim është rezultat i një aksioni efektiv të Prokurorisë Ushtarake në Vranjë dhe policisë, i cili ka rezultuar në konfiskimin e një sasie të konsiderueshme narkotike.

Prokuroria Ushtarake në Vranjë dhe policia kanë zhvilluar së bashku një aksion për arrestimin e një të dyshuari për trafik ilegal të lëndëve narkotike./luginalajmi