Shqipëri

Dashamir Shehi tha se dyshon tek një pakt midis kryeministrit Rama dhe kryetarit të opozitës Basha

Deputeti Dashamir Shehi tha se dyshon tek një pakt midis kryeministrit Rama dhe kryetarit të opozitës Basha
Deklaratën e bëri në emisionin “Arena” nga Dritan Hila.

Pjesë nga debati:

Hila: Nuk dyshoni që ka një lloj pakti midis dy të mëdhenjve?

Shehi: Dyshoj edhe unë. Jam dyshues prej natyre.

Hila: Bile ka hyrë edhe LSI-ja në këtë valle.

Shehi: Pavarësisht kësaj, unë i drejtohem aleatëve tanë dhe them në qoftë se nuk ndryshohet sistemi zgjedhor, nuk e votoj. Pse nuk e votoj? Duhet të merremi me sistemin, pasi sistemi ka degraduar. Është antikombëtar. Ne kemi një Shqipëri të vogël. Po biem! Dramë e madhe. E kemi ndarë në 12 kolegje elektorale. Këtu barazi nuk ka