Magazina

Test per syte! Pak veta ia qeIIojne. Ja pergjigjja, shikoje a e ke ditur

Foto ne vijim ua teston shikimin, por edhe Iogjiken tuaj se sa jeni te afte ti pergjigjeni sakt. Mundohuni ti numeroni sakt te gjithe katroret duke filluar nga me te vegjlit deri tek me i madhi ose anasjelltas. Pergjigjja eshte kjo..vazhdo Ieximin mePOSHT eshte pergjigjja:

Pra per te gjithe ju qe po e pyesni veten se a e keni ditur sakte, pergjigjja e sakte eshte kjo dhe do ju cudise. Hape rek,Iamen menjehere ketuPOSHT dhe ju shfaqiet pergjigjja e sakte