LajmeTë fundit

Çarteri per Hage grupi i parë i ish ushtareve të UÇK-së para prokurorit niset te enjten

Çarteri per Hage grupi i parë i ish ushtareve të UÇK-së para prokurorit niset te enjten, këtu është që ka marrë një ftesë për një grup seancën e parë të ish-anëtarëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës të enjten, ja lista qe kane marre thirrje
Një aeroplan special do te fluturoj në Hagë, ku ai do të marre ne pyetje para prokuroreve dhe e Gjykatësve te Gjykates Speciale për krime të kryera gjatë luftës se Kosoves
Ajo qe tashmë është e sigurt jane dy anëtarë të UÇK-së të cilët janë ftuar në Hagë – Sulejman Selimi, i cili është në spital dhe Remzi Shala, vendndodhja e të cilit eshre aktualisht të panjohur, thotë RTS, duke cituar burime në Prishtinë.

Aeroplani do të fluturojë nga aeroporti i Prishtinës në Rotterdam të enjten në mëngjes. Lista e udhëtarëve ende nuk është publikuar, por jane te thirrur dhjetë ish-anëtarë të UÇK-së, përfshirë Rustem Mustafa, Sami Ljustaku, Sokolja Dobrun Hazifa Mehmeti, Safta Sabajdin Cefta