LajmeTë fundit

Aleksandër Çipa promovon librin e tij në Bujanoc

Nën organizim të përbashkët me Këshillit Nacional Shqiptar, të shtunën (04.05.2019) me fillim nga ora 11.00 në sallën e vogël të Shtëpisë së Kulturës në Bujanoc, do të promovohet libri me poezi „Deti nuk ka portë“ nga gazetari i njohur, Aleksandër Çipa.
Çipa është kryetar i Unionit të Gazetarëve në Shqipëri, shkrimtar dhe analist i njohur.
Së bashku me të do të jenë, recezenti i librit Behar Gjoka, poligloti dhe studiuesi i letërsisë shqipe Shpëtim Doda dhe ish-ambasadorja e Shqipërisë në Hungari, tani ambasadore e lirë, Mira Hoxha.
Janë të ftuar shkrimtarë, artistë, gazetarë, pedagogë, mësues të letërsisë, studentë dhe lexues të poezisë.