Lajme

Plas gallata me Shqiprim Arifin në rrjetet sociale (Foto)

Pas reshjeve të shumta të borës si dhe temperaturave të ulëta që po mbretërojnë në vendin tonë shumë rrugë janë bërë vështirë të kalueshme, kjo si rezultat i neglizhencës dhe paaftësisë së Komunës për të reaguar me kohë për përmirësimin e situatës në terren. Ishte z.Arifi i cili gjatë viteve të fundit s’kishte lënë gjë të zezë pa thënë për pushtetet e kaluara për mos efikasitet, ndërsa tani vet z.Arifi po duket krejtësisht i paaftë për të menaxhuar me situatën. Për këtë shkak në rrjetet sociale kanë shpërthyer “memet” që ironizojnë veprimet e tij.