Showbiz

Venera dhe Lindi kanë një festë më speciale se Shën Valentini

Për çiftin Venera Lumani dhe Lind Islami nuk po afron vetëm festa e të dashuruarve, por gjithashtu edhe një datë shumë e rëndësishme për ta.

Ka qenë Venera,e cila përmes një postimi në rrjete sociale ka bërë të ditur se çifti i njohur i këngëtarëve feston 6-vjetorin e lidhjes së bashku.

“Duke festuar 6-vjetorin e lidhjes në këtë mënyrë,”-shkruan Venera duke treguar zbukurimet për festën e Shën Valentinit në Tiranë.