Të fundit

Tre fshatrat e komunës së Preshevës nesër nuk do të kenë rrymë nga ora 10 deri në ora 12

Nesër disa fshatra të komunës së Preshevës do të mbesin pa rrymë për një afat të shkurt kohorë.

Për shkak të punimeve në objektet e energjisë elektrike, më 08 prill 2020, në komunën e Preshevës disa vendbanime do të mbeten pa energji elektrike prej ora 10:00 deri ora 12:00

Vendbanimet që nuk do të kenë rrymë janë: Fshati Miratoc, f.Tërrnavë dhe f.Norçë.