Kryesore

Shkarkohet Nadër Sadiku nga pozita e ndihmëskryetarit për shkak të emërimit të kundërligjshëm

Shkarkohet Nadër Sadiku nga pozita e ndihmëskryetarit të komunës së Preshevës për shkak të emërimit të kundërligjshëm

Praktika e punësimit të kundërligjshëm, familjar dhe klanor është rikthyer në Komunën e Preshevës, që nga ardhja në pushtet e kastës së vjetër politike.

Përveç kësaj, Agjencioni Kundër Korrupsionit është duke hetuar Nadër Sadikun për vazhdimin e kundërligjshëm të kontratës së Ardita Sinanit në gjimnazin “Skenderbeu”, ku dhe pritet shkarkimi i tij nga posti i drejtorit nga Ministria e Arsimit.