Lajme

Presidenti serb Vuçiq paralajmëron dorëheqjen: Unë misionin tim e përfundova

Gjatë një misioni televiziv Presidenti Aleksander Vuçiq duke biseduar me largimin nga kreu i partisë së tij SnS, ai ka paralajmëruar shkuarjen nga kreu i kësaj partie ne maj apo qershor të këtij viti.

Ai ka thëne qe janë 4 ose 5 kandidatë për kryetarë partie.

Duke folur për kandidimin e serishëm për president të Serbisë, Vuçiq ka thënë se janë duke e vëzhguar situatën e opozitës, dhe vendimin për garim apo jo do ta arrin në muajin shkurt.

“Unë misionin e kam përfunduar. Koha është për njerëz të tjerë” , ka thënë që dëshiron që katër a pesë vite pas shkuarjes së tij që partia SNS të mos fundoset.