Artikull i sponzorizuar

Salloni i tepihave “LONA” sjell modelet më të reja për festën e Kurban Bajramit

Salloni i tepihave “LONA” , tashmë ka sjellur risi në qytetin e Preshevës, duke sjellur në tregun vendor koleksionet më të reja për vitin 2021-2022, si dhe duke dyfyshuar asortimanin të paparë ndonjëher deri më tani në vendin tonë.

Salloni i tepihave “LONA”, ofron me dhjetra dizajne unike, kualitet të garantuar, shërbim profesional, mikpritje tradicionale dhe montim gratis për blerësit, vizitojeni kompaninë “LONA” dhe sigurishtë se nuk do të zhgënjeheni.Salloni i tepihave “LONA” e tejkalon imagjinatën tuaj!, me dizajne mbreslënëse dhe kualitet të lartë, duke e dëshmuar tanimë prej kohësh si lider në tregun vendor.Vizitoni dhe binduni! Salloni gjindet në rrugën e Karposhit afër mobilerisë Nita

Disa nga dizajnet më të fundit mund t’i shihni përmes fotografive :