Artikull i sponzorizuar

Risi me dizajne të reja tek salloni i tepihave “LONA”

Salloni i tepihave “LONA” , tashmë ka sjellur risi në qytetin e Preshevës, duke sjellur në tregun vendor koleksionet më të reja për vitin 2019-2020, si dhe duke dyfyshuar asortimanin të paparë ndonjëher deri më tani në vendin tonë.Salloni i tepihave “LONA”, ofron me dhjetra dizajne unike, kualitet të garantuar, shërbim profesional, mikpritje tradicionale dhe montim gratis për blerësit, vizitojeni kompaninë “LONA” dhe sigurishtë se nuk do të zhgënjeheni.Salloni i tepihave “LONA” e tejkalon imagjinatën tuaj!, me dizajne mbreslënëse dhe kualitet të lartë, duke e dëshmuar tanimë prej kohësh si lider në tregun vendor.Vizitoni dhe binduni!

Disa nga dizajnet më të fundit mund ti shihni përmes fotografive :

[smartslider3 slider=1]

Artikull i sponzorizuar