Artikull i sponzorizuar

Graniti Trans ofertë speciale për festën e gruas “8 Marsi”

Kompania Graniti Trans me rastin e kësaj dite të shënuar, përcjell urimet më të sinqerta nënave dhe motrave tona për festën e tyre, festën e 8 Marsit, Ditën Ndërkombëtare të Gruas.

Ju bëjmë me dije se për ket dit do të ket një zbritje për eskurzion një ditor në qytetin e ;

#Strugës
#Ohrit

‼️ Cmimi për person vajtje ardhje kushton vetëm 1000 dinar kthyse ❗️

Të gjith të interesuarit të lajmrohen në zyren ekompanis ton apo në nr

+381638673301.