Të fundit

Rikthehet TIKA turke në Bujanoc me projekte konkrete

Kryetari i komunës së Bujanocit z. Nagip Arifi ka zhvilluar një takim pune në zyrën e TIKA-s turke në Beograd me koordinatoren e programit të TIKA-s znj. Çağla Gültekin Tosbat, me të cilën kanë nënshkruar një memorandum bashkëpunimi rreth realizimit të donacionit të pajisjeve për grumbullimin e mbeturinave. Ky donacion përfshinë një kamion dhe 20 kontejnerë me një vlerë prej 69.160,00 euro.

Gjatë takimit u diskutua edhe mundësia e financimit të projekteve që kanë për qëllim zhvillimin e ndërmarrësisë së grave.

Kjo vizitë vie si vazhdimësi e takimit të parë në Bujanoc mes znj. Tosbat dhe kryetarit Arifi, ku u diskutua rreth projekteve që mund të financojë TIKA, dhe rritjes së bashkëpunimit mes dy palëve.