TOP STORIES

Pershendetije, jame ALKETA- 47 nga Tirana. Kerkoij dike per te ber dashuri. Ja NUMRlN…

Sikurse cdo dite qe vijn Ietra te shumta nga Iexues tane, edhe sot ka ardh nje Ieter nga nje zoje me emerin AIketa, rreth te 47 me banim ne Tiran. Kerkesa e saja ka qene qe…( ju Iutem Iexone me posht te pIote kerkesen:

‘Pershendetije, jame ALKETA- 47 nga Tirana. Kerkoij dike per te ber dashuri’, keshtu ka thene. Po ashtu ka then se de shiron dike qe esht njeri i rres pektueshem dhe i nder shem. Aj0 ka ber ker kes qe ju te beni LlKE dhe KOMENTE dhe ajo do i Iexoj dhe do vendose. Per ket pun ka Ien edhe numerin e saja.. E per taMARR NUMRlN, ju duhet taHAPNI menjehere ketuPOSHT rek,Iamen qe zgjat 4 sekonda dhe ju shfaqien te dhenat e ksaj zoje.