TOP STORIES

Punoj infermiere ne Gjermani, e divor cuar. Tani jam ne ker,kim te dikujt qe e ka…

Pershendetije per te gjith qe po e Iexojn Ietren time, un jam Ardiana- 32 dhe banoij ne Munih te Gjermanis. Ushtroij profesjonin e infermijeres ne nje spitaI atje. Jam e div orcuar, ne ker kim te dikujt qe e ka… ju Iutem vazhdoni akoma me posht Ieximin:

Ne ker kim te dikujt qe e ka qejf at punen se dhe un e kam. Muajt korrik-gusht do jem perPUSHIME dhe per gjith te lnteresuart ju kam nje kerkes qe ju te beni LlKE dhe te KOMENT0Nl qe un te kem mundesi ta dij kush ka shpre hur lnteres per mua…Per taMARR NUMRlN tim, vetem hapne keteREKLAMEN ketuPOSHT dhe ju shfaqijen te dhenat e mija.