LajmeTë fundit

Nga 01.11.2019 e deri më 01.04.2020 hyn në fuqi Ligji për përdorimin e gomave të dimrit në komunikacion

Nga dita e premte, 01.11.2019 e deri më 01.04.2020 në gjitha rrugët e teritorit të Serbisë hyn në fuqi obligimi Ligjorë për përdorimin e gomave të dimrit në komunikacion pamvarësisht se në rrugë ka apo ska ngrica.
– Për mos përdorimin e gomave të dimrit në veturat tuaja, Policia e Komunikacionit vetëm përpilon proçesin ndërsa Lënda shkon te Gjykatësi për Kundërvajtje dhe denimet janë përafërsisht sa ju kushtojnë 4 goma të reja.
– Njofton Shërbimi Policor i Komunikacionit.