Opinione

Danaj: Shqiperia Natyrale eshte progres, le ta bejme ate

Nga Dr.Koco Danaj :

Shqiperi Natyrale do te thote mireqenie, dinjitet, qetesi dhe stabilitet ne rajon. Ato ne ua kemi borxh femijeve, niperve e mbesave
tona
Shqiperi Natyrale do te thote sa me pak greke, maqedonas, serbe italiane apo turq me origjine shqiptare dhe sa me shume shqiptare me mentalitet progresist.
Prandaj le ta bejme ate ne emer te miliona shqiptareve progresiste.