Të fundit

Nesër pritet heqja e masës së shkurtimit të orarit për kafiteritë, resotrantet..

Ministria e Lajmeve merr vesh jo zyrtarisht se mbas rënies së numrit të infektuarve me Covid-19 në komunën e Preshevës, Shtabi për Situata të Jashtëzakonshme nesër do të mbajë mbledhjen e radhës për shqyrtimin e lehtësimit të masava rreth parandalimit të koronavirusit.

Nesër me datë 19.08.2020 do të mblidhet Shtabi Komunal për Situata të Jashtëzakonshme ku si pikë e rëndësishme e këtij takimi do të jetë ndryshimi i orarit të punës për kafiteritë, restorantet dhe objekteve tjera të fushës së gastronomisë në Preshevë.