Të fundit

Intervista e të mbijetuarit nga Presheva Lulzimit dhe bashkëshortës së tij

Këtu mund ta ndiqni intervistën e të mbijetuarëve nga tragjedia në Bullgari, transmeton Ministria e Lajmeve

Në këtë prononcim flasin preshevari Lulzim Sulejmani dhe e fejuara e atij nga Kumanova.