Maqedoni

Tragjedia në Bullgari: Autobusi u dogj për 10 minuta!

Në spitalin Pirogov të Sofjes në këto momente po qëndron ekipi i televizionit Alsat, ku po raportohet se janë hospitalizuar 7 pasagjerë dhe u janë nënshtruar intervenimeve kirurgjikale.

Familjarët e të lënduarve kanë arritur në spital, ku për Alsat thanë se nga ajo që kanë dëgjuar nga të lënduarit tragjedia ka ndodhur për 10 minuta./Alsat