Lajme

Halil Kastrati: Edhe 30 shtepi te reja ne Prizren

Shoqata Jetimat e Ballkanit ne krye me Halil Kastratin sot nenshkruan nje memorandum bashkpuni me kryetarin e komunes se Prizrenit Haskuka.

Palet u dakorduan per ndertimin e 30 shtepive ne komunen e Prizrenit per familjet nevojtare.

Sot nenshkruam memorandum bashkepunimi me komunen e Prizrenit per ndertimin e 30 shtepive per familje nevojtare.

Ky eshte postimi i plote Kastratit ne Favebook:

Me kryetarin Haskuka biseduam edhe per kuzhinen tone qe funksionim qe 8 vite ne qytetin e Prizrenit ku ushqehen çdo dite nga 310 persona ne dite

Poashtu me kryetarin diskutuam edhe per nevojen e madhe te nje parcele ku do te ndertohet selia qendrore e Shoqates sone , kryetari na premtoje se se shpejti do ta kemi edhe parcelen dhe ta ndertojme selin tone qendrore

Perndryshe me kete memorandum bashkupinimi arrin ne 50 numri i shtepive ne komunen e Prizrenit ne bashkefinancim me komunen ku per secilen familje komuna partecipon me shumen prej 5 mije eurove dhe pjesen tjeter bamiresit permes shoqates sone

Bamires Zoti ju shperblefte