LajmeTë fundit

(Foto) PS, PD, LSI i përgjigjen ftesës së  APN-së për bashkëpunim

Kryetarët e forumeve rinore të PS, PD, dhe PDIU kanë pritur Kryetarin e Forumit Rinor të APN Altin Boriçin dhe Këshilltarin e Kuvendit Komunal Almin Shaqirin. APN në muajin Mars do të jetë nikoqire e gjithë forumeve rinore, nga të gjitha trevat shqipfolëse. Altin Boriçi tha se qëllimi ynë është të jemi bashkëpunues dhe ti njoftojm homologët tanë për problemet që na preukuptojn ne, si të rinj. Për përmbajtjen e takimit do të njoftoheni javët në vijim.