Të fundit

Arifi i paknaqur me Memetin/ Po të isha unë në garë do të fitoja

Shqiprim Arifi arsyen e humbjes ia mvesh Visarit Memetit, po të garoja unë do të fitoja

Ish-kryetari i APN-së dhe ish kryetari i komunës Shqiprim Arifi, në intervistën e dhënë për televizionin T7 në mënyrë indirekte shprehë paknaqësinë ndaj kandidatit për krytar Visar Memetin.

Arifi deklaroi se po të ishte ai në garë për kryetar të komunës Preshevë, do të fitonte