Lajme

Amerikani i famshëm vazhdon talljet me serbët: Serbët janë populli më mashtrues në planet

Kevin Clancy , një bloger dhe prezantues i podcast-it për web-sitin e famshëm sportiv amerikan Barstool, i cili pas ndeshjes së fundit SHBA-Serbi në Kampionatin Botëror të Basketbollit ‘ai u tall me serbët në Twitter’, duke bër disa cicerima për Serbinë, çka shkaktoi reagime të serbëve.

KFC@KFCBarstool

My daughter is painting right now. She made this one on her own. I said “wow! what is it??” She said “It’s a Black Hand, daddy. You know, like the secret Serbia military society that assassinated Archduke Ferdinand and sparked human suffering on a global scale never before seen!”

View image on Twitter

5,8975:23 PM – Sep 15, 2019Twitter Ads info and privacy415 people are talking about this

Ai shkroi në Tweeter të premten në mbrëmje:

“A e dini ndryshimin midis jogurtit dhe serbëve? Jogurti nuk është përgjegjës për sjelljen gjenocidale dhe Luftën e Parë Botërore”, shkroi Clancy, duke shkaktuar debate të ndezura të komentuesve serbë, dhe vazhdoi shkruante përseri:

KFC@KFCBarstool

What’s the difference between yogurt and Serbians? Yogurt isn’t responsible for genocidal behavior and World War 1 https://twitter.com/premierdruglord/status/1172684811909115904 …Premier Drug Lord@PremierDrugLordReplying to @KFCBarstoolWhat’s the difference between yogurt and an American? Yogurt has culture.5,5143:38 AM – Sep 14, 2019Twitter Ads info and privacy893 people are talking about this

“Serbët duhet të jenë njerëzit më mashtrues në planet. Këta njerëz legjitimisht mendojnë se Serbia është një vend më rendësi të madhe. “Ejani për ushqimin jo OMGJ, qëndroni për genocidin!”, shkroi Clancy./gazetametro.net

KFC@KFCBarstool

The Serbs gotta be the most delusional people on the planet. These guys legitimately think Serbia is like the hotspot. The Place To Be here on Earth. “Come for the non GMO food, Stay for the genocide!” – Zagats 2019.

View image on Twitter
View image on Twitter

6494:47 AM – Sep 15, 2019Twitter Ads info and privacy206 people are talking about this