LajmeTë fundit

Kryetari Arifi sot vizitoi shkollëm fillore “Prof Ibrahim Kelmendi”

Kryetari i komunës Shqiprim Arifi gjatë ditës së sotme inskepektoi nga afër punimet e renovimit të shkollës fillore “Prof Ibrahim Kelmendi” në Preshevë.

Arifi poashtu takoi udhëheqësit e këtij institucioni si dhe u premtoi ngritje e cilësisë së kushteve.Krytari Arifi, gjatë kësaj vizite takoi nxënësit e kësaj shkolle ku dhe i dhuroi personalisht disa nxënësve Abetaren mbarëkombëtare.