Të fundit

Zvicerani pranon fenë Islame në Preshevë

Shtetasi zvicerian, ka pranuar Islamin duke u kthyer në musliman pasi erdhi në vizitë në Luginë të Preshevës tek shoku i tij i ngushtë preshevarë.

Kjo ngjarje që ka ndodhur mbrëmë në qytetin e Preshevës, shtetasi zvicerian pati rastin ta shqiptojë shahadetin në mesin e dy imamëve të nderuar njeri nga Miratoci dhe tjetri nga Tërnoci.

Më poshtë mund ta shihni videon e zviceranit i cili pranon publikisht fenë Islame