LajmeTë fundit

Zgjedhjet në Kosovë/ Voton Ragmi Mustafa i KKSH’s

Kosova sot voton dhe në këtë ditë të zgjedhjeve ka votuar edhe keyetar i Këshillit Kombtarë Shqiptarë Ragmi Mustafa.

Ragmi Mustafa kryetari i KKSH’S, sot ka ushtruar te drejten tij të votës si qytetar i Republikës së Kosovës.
Mustafa votoi përkatësisht në Komunën e Fushë Kosovës, derisa qytetarëve të Kosovës u uroj proces te rregullt, të lirë e demokratik.