Lajme

Vuçiq: Nga e hëna do të fillojmë konsultimet për formimin e qeverisë së re

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq njoftoi se nga e hëna do të fillojë konsultimet për formimin e Kuvendit dhe Qeverisë në përputhje me Kushtetutën dhe Ligjin për Presidentin e Republikës së Serbisë dhe se do të zhvillojë konsultimet e nevojshme me të gjithë ata që dëshiron të flasë.

“Nga e hëna do të filloj konsultimet në përputhje me Kushtetutën dhe Ligjin për Presidentin e Republikës së Serbisë, kështu që besoj se gjatë javës së ardhshme do të bisedoj me ata që duan të bisedojnë dhe respektojnë Kushtetutën dhe Ligjin e Republikës së Serbisë. ky vend, sepse sigurisht që do të ketë nga ata që do t’ju japin, shkruani pesë njoftime dhe dhjetë deklarata se pse nuk do të vijnë në bisedime. gati për të caktuar një përfaqësues”, tha Vuçiq në një paraqitje të ftuar në RTS në programin Takovska 10.