LajmeTë fundit

Vedat Gashi, një tjetër kandidat shqiptar në zgjedhjet në ShBA

Një tjetër kandidat shqiptar në zgjedhjet në SHBA. Vedat Gashi është avokati shqiptar i cili kandidon në qytetin e Westchesterit në New York. Deri tani janë katër shqiptarët të cilët kanë zyrtarizuar kandidaturat e tyre në zgjedhjet e 5 nëntorit në SHBA.

Dy kandidatë garojnë për këshilltarë bashkiakë në Connecticut, Anëtari i Këshillit Koordinues të Diasporës, Visar Tasimi dhe Jetlir Kulla. Ndërsa dy kandidaturat e tjera janë për postin e prokurorit, një në prefektuaren Loudon, Virginia, Buta Biberaj dhe në prefekturën Yorktown në New York, Vedat Gashi.