Magazina

Tenori kosovar këndon këngë popullore midis Moskës

Tenori i njohur shqiptar, Ramë Lahaj, ka publikuar pamje nga Moska duke kënduar muzikë popullore shqiptare. Ramë Lahaj, njihet për zërin e tij të veçantë, e këtë e ka dëshmuar disa herë.

Kësaj radhe, ai është paraqitur nga Moska, duke shkruar se kur i bie rreth e përqark dynjasë, duke e hequr make-upin, ia kris këngës së qejfit.

“Ai momenti kur e hapë dhe e mbyllë sezonin e 243-të, të teatrit gjigant, atë të Bolshoit, të Moskës e po ashtu i bie dynjasë rreth e përqark e duke e hequr make upin ia krisë këngës së qejfit. Zotit e njëri tjetrit i qofshim falë për gjitha të mirat që i gëzojmë. Gëzofshi të mira edhe ju o njerëz të mire” shkroi Lahaj.