Magazina

Nuk eshte aq e leht sa duket. Kontrollojni syt sepse pergjigja do ju cudise! Sdo e gjeni

Nese deshiron ti testosh syte dhe mendjen, atehere mundohuni ti pergjigjeni kesaj pyetje se sa rrathe jane ne kete foto. Nese nuk i keni gjetur, atehere eshte mire te behet nje kontrolle te mjeku per te miren tuaj. Pergjigjja eshte kjo:

Nese e shikoni vetem ate figuren, atehere jane 5, mirepo nese shikoni dhe logjikoni me gjate.. tek shtrimi i pyetjes eshte edhe fjala ‘foto’, ku germa ‘o’ ka formen e rrethit. Qe dmth pergjigjja e sakte eshte 7 rrathe jane ne ate foto. Tregoni drejte se a e gjetet ne komente