LajmeTë fundit

TELEGRAM NGUSHËLLIMI I KRYETARIT TË PVD-së, SHAIP KAMBERI

Të pikëlluar me lajmin për vdekjen e djalit të Sami Salihut, kryetarit të Kuvendit Komunal të Preshevës.

Humbja e çdo anëtari të familjes është e trishtueshme, e aq më e madhe e një fëmiu.

Me këtë rast, në emër të Kryesisë dhe gjithë anëtarësisë i shpreh ngushëllimet më të sinqerta z. Sami Salihut, duke u lutur që të gjejë forcën për ta përballuar këtë dhimbje.

Shaip Kamberi
Kryetar i Partisë për Veprim Demokratik