LajmeTë fundit

Teatri i qyetit shfaqi premierën “Misteri”me regji të Afeida Boriçi-Memeti

Java e kulturës në qytetin e Preshevës ka nisur mbrëmë me premierën e shfaqjes Misteri nga Aldo De Benedeti me regji të Afeida Boriçi-Memeti.

Në këtë shfaqje kanë luajtur 4 aktorët preshevarë si : Valon Nuhiu, Egzona Salihu, Gani Veseli dhe Artan Ibishi.

Ndërsa asistent regjie ishte Gjelbrim Emini.Premiera e kësaj shfaqjeje kishte të bëjë me jetën në çifti.Nevoja e tyre për tu arratisur nga njëri-tjetri për të ikur nga jeta monotone që ishte krijuar me vite. Një gabim telefonik në momentin ku gruja vendos të shkoj në pushime, këti i vie një telefonat, një kontesh artuini, femra më e bukur e Romës i kërkon dy duzina me trëndafila. Këtu lind ideja se me që gruaja po ik për pushime ky ngel me advokatin e tij dhe pse kjo të jetë aventura e javës.

Momentin që arrin lulet tek ky në shtëpi vie Marina dhe i gjenë, mendon se janë për të dhe këtu fillon situata të ashpërsohet, anulohet pushimi dhe këtu fillon komplet komedia.