Të fundit

Sinani:Beogradi po vazhdon bllokimin e procesit e integrimit të shqiptarëve të Luginës së Preshevës në Serbi

Këshilltarja e kryeministrit Kurti, Ardita Sinani sot takoi koordinatorin e Misionit të OSBE-së në rajon, z. Antonios Balaskas, përcjell Ministria e Lajmeve

Sinani gjatë bashkëbisedimit me Balaskas i tregoi për problemet e shqiptarëve të Luginës në Serbi.

Njoftimi i plotë :
Beogradi zyrtar po vazhdon bllokimin e procesit të integrimit të shqiptarëve dhe nuk po angazhohet për zhvillimin socio-ekonomik të Luginës së Preshevës

Mbi këto tema dhe çështjet e tjera bashkëbisedova sot me koordinatorin e Misionit të OSBE-së në rajon, z. Antonios Balaskas

E falenderova për përkushtimin e OSBE-së në përgjithësi dhe të shefit të Misionit në Serbi, SH.T. Ambasadori Jan Braathu, në veçanti