Të fundit

Disa fshatra në Preshevë nuk do të kenë energji elektrike ditën e mërkurë

Elektrodistribucioni në Preshevë njofton se me datë 08.12.2021 ditë e mërkurë disa fshatra nuk do të kenë rrymë elektrike, përcjell Ministria e Lajmeve.

Njoftimi i plotë :

Për shkak të punimeve në objektet elektrike, të mërkurën, më 08.12.2021, pa energji do të mbeten fshatrat Reljan, Aligerce, Mamince, Ashane, Golemi Dol, Strezovc dhe Slavujevac në periudhën nga ora 10:00 deri në ora 15:00. .