Të fundit

Shtëpia e Shëndetit në Preshevë, nga nesër ndryshon orarin e punës

Shtëpia e Shëndetit në Preshevë nëpërmjet një postimi në faqen e saj njoftoi se nda dita e nesërme do të ndryshohet orari i punës duke filluar kështu ndrrimi i parë nga ora 07:00 e mëngjesit dhe pauza apo pushimi i personelit do të jetë nga ora 10:00 deri në 10:30, raporton Ministria e Lajmeve.

Njoftimi i plotë :