LajmeTë fundit

Komuna e Preshevës shpallë listën e grave përfituese për pjesëmarrje në trajnim

Komuna e Preshevës shpallë listën e grave përfituese për pjesëmarrje në trajnim për fillimin/avancimin e biznesit dhe ndarjen e mjeteve të pakthyeshme në sferën e ndërmarrësisë, në kuadër të projektit “Inovacioni në vepër”.

Trajnimi do të mbahet të Premten me datë 04.10.2019 në Sallën e Kuvendit Komunal.

• Për grupin e parë (bizneset fillestare), trajnimi fillon në orën 10:00

• Për grupin e dytë (bizneset ekzistuese), trajnimi fillon prej orës 13:00