Të fundit

Shtabi i krizave vendos: As karantinim e as PCR test i detyrueshëm për qytetarët tanë që kthehen nga pushimet

Në mbledhjen e fundit të zhvillur sot nga Shtabi i Krizave në Serbi është marr vendim që nuk do të ketë karantinim e as PCR test të detyrueshëm për shtetasit e serbë kur të kthehen në Serbi, përcjell Ministria e Lajmeve.

Ditëve të fundit ishte përfolur shumë në lidhje me masat e rej ku do të mund të përfshihej karantinimi dhe PCR testi, përshkak të situatës së krijuar me Covid 19, por një vendim i tillë nuk është marrë nga ana e Shtabit të Krizave në Serbi.