Të fundit

Shqiprim Arifi me fjalim emocional pasi zgjidhet kryetar i Preshevës

Shqiprim Arifi pasi është zgjedhur kryetar i komunës Preeshevës ka mbajtur në fjalim emocional në foltoren e Kuvendit Komunal.

Rrallëherë gjendet guximi për Ndryshim. Në Preshevë dashuria për vendin reflekton në ndryshimin pozitiv në shoqëri ka thënë kështu gjatë një deklarate falenderimi që kishte sot Shqiprim Arifi pas emërimit në postin e kryetarit të komunës.

Arifi ka falemderuar fillimisht ata që kanë ndihmuar të jetë sot në pozicionin që është . Atributi kryesor i shkon fillimisht familjes, prindërve, gruas dhe fëmijëve thot kryetari Arifi. Falemderim kishte për bashkëpunëtorët të cilët i kanë qëndruar afër në të gjitha kohrat. Arifi ka thënë se ditëve në vijim së bashku me partnerin e koalicionit i presin shumë punë për të mirën e qytetarëve.