BotaTë fundit

Stuhi shumë e fuqishme godet Gjenevën

Pasditen e së shtunës Kantoni i Gjenevës është përfshirë nga një stuhi e fortë e shoqëruar me shi e breshër.Sipas shërbimit të zjarrëfikësëve dhe shpëtimit mësohet për dëme, disa parkingje dhe bodrume janë përmbytur kudo nëpër qytet vërehen pemë të shkulura nga stuhia e fortë.”Qendra emergjente ka pranuar thirje të shumta , thotë Joanna Matta, zëdhënëse e policisë kantonale. Kërkesat gjatë gjysmë ore të fundit kanë të bëjnë kryesisht me pemët që bien në rrugë dhe automjete, si dhe përmbytjet “.