Lajme

Shoqata “Jetimet e Ballkanit”, nis ndertimin e 100 shtepive te reja

Shoqata “Jetimet e Ballkanit” me ne krye me hoxhen Halil Kastrati, se shpejti do te filloj me ndertimin e 100 shtepive te reja.

Hoxha Kastrati, e ka bere kete paralajmrim pak minuta me pare ne llogarine e tij ne fejbuk, i cili se bashku me gjithebashpunterohet dhe donatoret e tij, do te strehohje dhe do te beje 100 familje me kulm mbi koke.

Ja postimi i tij i plote:

Lajm i madh

Diteve ne vazhdim po nis ndertimi i 100 shtepive te reja ne rajone te ndryshme

Bamires Zoti kurr mos ju humbte