LajmeTë fundit

Sami Saliu takim vllazëror me Prof. Blerim Reka

Kryetari i Kuvendit të Preshevës takohet me ish-kandidatin për Presidente të Maqedonisë së veriut z.Blerim Reka

Z.Salihu ka njoftuar përmes një njoftimi në llogarinë e tij zyrtare në FB, duke e cilësuar si një takim shumë pozitiv dhe vëllazëror.

Në vijim postimi i plotë i tij pa ndërhyrje;

Një takim shumë pozitiv me profesorin dhe diplomatin nga Maqedonia e Veriut, z. Blerim Reka.
Është gjithmonë kënaqësi kur këshillohesh nga një intelektual kaq modest siç është z. Reka. Një bashkëbisedim vëllazëror dhe shkëmbim eksperiencash nga të dyja palët.