Lajme

Në Grudë të Malësisë shqiptarët 100% të votave, asnjë votë për malazezët

Në Grudë të Malësisë, koalicioni i partive shqiptare ka marrë të gjitha votat, 100% të tyre duke e lënë me 0 vota DPS-në partinë e presidentit malazez Milo Gjukanovic.

Epërsia e Koalicionit shqiptarë karshi të tjerëve është shumë e madhë, sipas rezutateve ende jo zyrtare shqiptarët kanë mbi 60% të votave.

Në Tuzë dhe vendbanime tjera shqiptare të malësisë nën thirrjet “Shqipëri Etnike” dhe “Fitore” tashmë shqiptarët e bashkuar nën flamurin kuq e zi kanë nisur festën.

Malësorët kanë dhënë një shembull të jazhtëzakonshëm të bashkimit politik karshi rrezikut nga ana e partive malazeze e sidomos DPS-së së Gjukanovicit.

Ftesës për të votuar ju kan përgjigjur edhe me qindar mërgimtar nga Europa e Amerika e largët.