FutbollSporti

Rexhepi takon presidentin e Federatës të Kosovës Agim Ademin, i premtohet bashkpunim e përkrahje për KF “Luginën”

“Sot gjatë takimit me Presidentin e FFK z.Agim Ademin.Qëllimi i takimit ishte që në të ardhmen KF”Lugina” të vazhdoj bashkepunimin me FFK.
Presidenti z. A.Ademi na siguroi që futbollistet e rinj nga Lugina Preshevës- do të ken të drejtën e seleksionimit tek grup moshat e reja, dhe do të mbikqyren nga trajneri Ilir Nalbani selektor i U15, dhe stafi i tij.Gjithashtu edhe të kemi përkrahje në aspekte tjera edukative -sportive.
Të bashkuar për të mirën e fëmive në Lugine” – ka shkruar përfaqësuesi i klubit Jeton Rexhepi.